Domácí dekorace: koupelnové zrcadlo, dotyková obrazovka, LED inteligentní koupelnové zrcadlo se světlem

- 2022-10-18-



Klasická tříbarevná evropskákoupelnové zrcadloje luxus s vysokým profilem. 5mm stříbrné zrcadlo, antikorozní, odolné proti korozi, vodotěsné a bez deformace, s dobrou průhledností, jasem a jasností, jemné matné světlo je jemnější, měkké a neoslňující. Jediným dotykovým spínačem lze ovládat světlo. LED je energeticky úsporná a šetrná k životnímu prostředí, což vám šetří peníze a starosti. Potřebuje pouze jednu kilowatthodinu elektřiny týdně. Pozitivní bílé světlo ohřívá bílé světlo, dva druhy světelných zdrojů, vám přinášejí jiný pohodlný pocit.




Stříbrné zrcadlo je vyrobeno z vysoce kvalitního polymerového materiálu, který je vysoce hustý, tvrdý a odolný. Odstraňovací a řezací plocha je rovná, s rovnoměrnou strukturou a bez deformací nebo prasklin. Stříbrné zrcadlo není snadné oxidovat a rezavět. LED přizpůsobený světelný pás, vysoký jas, úspora energie a ochrana životního prostředí, dotykový spínač, urychluje život. Nízká spotřeba energie a dlouhá životnost. Vnitřek korálku lampy je vyroben ze všech měděných vodičů, což je pevné a odolné.



Akrylátové matné optické stínidlo se silnou propustností světla a měkkým světlem chrání vaše oči. Bezpečnostní otvor pro zavěšení je vhodný k zavěšení na zeď, není snadné spadnout, je bezpečný a bezpečný. Kovový rám z oxidu hlinitého, krásná, elegantní barva, pevný a pevný. Plně uzavřený zadní panel je bezpečný a spolehlivý, voděodolný a odolný. Jedním dotykem tlačítka se otevře režim zamlžování a princip ohřevu elektrického topného drátu zvyšuje teplotu povrchu zrcadla, aby se dosáhlo odmlžovacího efektu.